Bebek bakmak eğlenceli ve zevklidir ancak maddi yönden ebeveynleri zorlayabilir. Bebek alışverişi yaparken kaliteli ve uygun ürünleri seçmek bebeğinize sağlık ve huzur verirken sizi de mutlu edecektir. Kaliteli ve uygun bebek alışverişi yapabilmeniz için bu listeyi sizler için hazırladık.

Sleepy Sensitive Islak Havlu 90’lı 12 Adet 1080 Yaprak

Anne babaların en fazla ihtiyaç duyduğu bebek ürünlerinin başında ıslak mendiller geliyor. Sleepy Sensitive Islak Havlular ise gerek fiyatı gerek dokusu ile anne babalara kaliteli ve uygun bir alışveriş yapma fırsatı sunuyor.

Paraben ve alkol içermemesi, yumuşak bir dokuya sahip olması ve hoş kokusuyla en iyi ıslak mendiilerden biridir. Saf su ile dokunan bu mendil bebeğin bez ve vücut temizliğinde güvenle kullanılabilir.

Kampanyalı fiyatıyla ıslak mendilin tanesi 5 kuruş’a denk gelmektedir. Paket fiyatı ise yaklaşık 4.5 TL’dir. Diğer ıslak mendillere göre dokusu, içeriği ve fiyatı ile bu ayın en fazla satan uygun ürünleri arasındadır.

Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Dalan Granül Sabun Tozu 1Kg Bebekler İçin %100 Zeytinyağlı

Bebek cildi çok hassas ve narindir dolayısıyla 24 saat boyunca tenine temas eden kıyafetlerin temizliği de son derece önemlidir. Kimyasal madde, boya, yumuşatıcı gibi maddeleri içeren deterjanlar bebeğin cildine zarar verebilir ve alerji ihtimalini arttırabilir.

Dalan Granül sabun tozu ise kimyasal içermemesi, %100 zeytinyağlı olması ve bebekler için üretilmesi sebepleriyle diğer deterjanlardan öne çıkıyor. Dalan granül sabun ekonomik fiyatı ve bahar çiçekleri kokusu ile hijyen sağlarken anne babalara da maddi kazançlar sağlıyor.

Piyasada bulunan deterjanlara göre daha ucuz olması ve bebek çamaşırlarına zarar vermemesiyle bilinen sabun tozu 1 kg’lık paketlerde satılıyor. 1 Kg Dalan Zeytinyağlı sabun tozu 20 TL’dir. Uzun süre kullanılabilir ve sağlıklıdır.

Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Evy Baby Bebek Bezi

Bebek bezleri yenidoğan döneminden başlayarak en az 2 – 3 yıl kullanılan ve en fazla maddi yüke sebep olan üründür. Bebek bezini kaliteli ve uygun fiyatlı olması yılda büyük miktarlarda kar edilmesini sağlayabilir.

Evy Baby bebek bezi yenidoğan ve 7 bedene kadar geniş bir aralığa sahiptir. Dilerseniz stok yapabilir ve her hafta bez almaktan kurtulabilirsiniz. Bez fiyatlarının sürekli yükselmesi nedeniyle bu fiyatla daha fazla bez almak uygun bir alışveriş olacaktır.

Evy Baby Bebek Bezi yüksek emiş gücü ve sızdırmazlık kalkanı ile bebeğinizi mutlu edebilir. Bir pakette 162 tane bebek bezi vardır ve birkaç ay boyunca kullanılabilir. 1 adet bez ortalama 66 kuruştur. Paket fiyatı ise 97 TL’dir.

Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Humana 2 Devam Sütü 800 Gr

Formül sütler ebeveynler için maddi bir çıkmaza neden olabilir. Yüksek fiyatları ve sürekli kullanılması nedeniyle mamalar aylık bütçede büyük bir yer kaplayabilir. Özellikle bebekler büyüdükçe daha fazla mamaya ihtiyaç duyulur ve 3 – 4 günde bir mama almak zorunda kalabilirsiniz.

Bebek mamasının uygun olması maddi bir kazanç sağlayabilir. En uygun fiyatlı bebek mamaları arasında öne çıkan Humana 1, 2 ve 3 numaraları iler her yaştan bebeğin ihtiyacını karşılayabilir. İçerdiği yüksek mineraller ve vitaminler sayesinde bebeğiniz sağlıklı bir şekilde gelişebilir.

Humana 800 gram devam sütü 68 TL fiyatıyla diğer bebek mamalarına göre daha ucuz olması nedeniyle en uygun bebek maması olarak öne çıkıyor.

Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Kehribar Kolye

Şifalı taşlar arasında bebekler için en faydalı ve en çok satan bebek ürünü kehribar kolyelerdir. Doğal antibiyotik özelliği ile bebeklerde özellikle diş dönemlerinde rahatlatıcı bir etki sağlar. Kehribar kolye aynı zamanda ateş düşürücü, kulak ve boğaz ağrısı azaltması, salya azaltıcı, ve bağışıklık güçlendirici özellikleri ile bebeğinizin rahat rahat ve huzurlu olmasını sağlayacaktır.

Kehribar kolyede bulunan uçucu yağlar bebeğinizin derisi tarafından emilir ve doğal bir sakinleştirici özelliği vardır.

Son yıllarda en çok satılan bebek aksesuarlarından biridir ayrıca sağladığı yararların yanı sıra fiyatı da oldukça uygundur. Sosyal medyada yüksek fiyatlara satılan kehribar kolye, uygun fiyatıyla sadece 80 TL’dir.

Kehribar kolyeyi aynı zamanda  bebeğinize halhal ya da bileklik olarak da kullanabilirsiniz fakat dört aydan önce kullanımı önerilmemektedir. Şifalı taşların gücüne inanan ebeveynler uygun fiyatlarla bebeğini mutlu edebilir.

Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Bepanthol Baby Pişik Önleyici Merhem

Bebeklerde pişik görülme olasılığı oldukça yüksektir. Her beş bebekten dördü mutlaka her ay pişik olabilir. Pişik önleyici kremler ise bebeğe rahatlık, sağlık ve huzur verirken anne babaların gün boyu ferah olmasını sağlayacaktır. Pişik önleyici krem bebeğin cildinde koruyucu bir bariyer oluşturur ve tahriş, kızarıklık ve pişik gibi olumsuz durumları engelleyebilir. Aksi takdirde bebeğiniz gün boyu huzursuz olabilir ve altını açtırmak istemeyebilir. Bepanthol pişik önleyici merhem ise anında etki etmesi, bebeğe zarar verebilecek kimyasalları içermemesi ve uygun fiyatı ile mutlaka her bebeğin ihtiyaç listesinde olmalıdır.

Doğal yağlarla zenginleştirilen bu ürün 100 gramlık küçük tüplerde satılmaktadır. Her alt açmada pişik kremi kullanıldığı düşünülürse Bepanthol Baby Pişik Önleyici Krem 40 TL’lik uygun fiyatıyla anne babaları memnun edebilir.

Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Buffer Bebek Arabası Yağmurluğu

Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan bebek arabası yağmurluğu uzun süre kullanılabilmesi ve işlevsel olması nedeniyle bu ayın en çok satan ve en uygun ürünlerinden biridir. Bebek arabası yağmurluğu ile soğuk ve yağışlı havalarda dilediğiniz gibi gezerken bebeğinizi de koruma altına alabilirsiniz.

Buffer bebek arabası yağmurluğu tüm bebek arabalarına uyumludur ve yağmura karşı tam koruma sağlar. Bu ürünün fiyatı 18 TL’dir. Bebeğiyle dışarda vakit geçirmekten hoşlanan anne babalar bu ürünü severek kullanabilir.

Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Xiaomi Mi Ihealth Temassız Dijital Ekran Ateş Ölçer

Havaların soğuması ile bebeklerin ateşlenme ve hasta olma ihtimalleri de artar. Bu mevsimde ebeveynlerin en fazla ihtiyaç duyduğu ürünlerden ateş ölçerdir. Temassız özelliği ile Xiaomi bebeğinizin ateşini kolaylıkla ve kısa süre içinde ölçmenizi sağlar. Özellikle büyük bebeklerin hareketli olması ateş ölçümünü zorlaştırabilir.

3 cm’den daha az mesafede ölçüm yapabilen bu pilli ateş ölçer dijital ve yüksek çözünürlüklü ekranı ile fiyat – performans ürünüdür. Uygun fiyatla kaliteyi satın almak isteyen ebeveynler mutlaka bu ateş ölçeri değerlendirmelidir. Şık tasarımı, sessiz olması ve doğru ölçümleriyle diğer ateşö ölçerlere göre daha kaliteli ve hesaplıdır.

Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Svava Ahşap Yaylı ZıpZıp Hamak

Bebekleri uyutmak zor ve yorucudur, Svava ahşap yaylı zıpzıp hamak ise bebeğinizin kısa sürede uykuya geçmesini kolaylaştıracaktır. Bebeğinizin kısa sürede uykuya dalmasını, gün içinde saatlerce uyumasını ve güven içinde olmasını istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Bebeğinizin gün içinde birkaç saat bile uyuması sizi memnun edecektir, bebeğiniz güven içinde uyurken sizde kendi işlerinizi yapabilir ya da kendinize vakit ayırabilirsiniz. Hamağın, sağa – sola, aşağıya – yukarı hareket etmesi bebeğinizin eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlayacaktır.

20 kilograma kadar taşıma kapasitesi ile 2 yaşa kadar kullanılabilir. Evinizde istediğiniz yere monte edebilir ve bebeğinizi emniyet kemeri ile bağlayabilirsiniz. Bu ürünün fiyatı 139 TL’dir. Ayrıca sarı, yeşil ve kırmızı renkleri ile evinizde hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Diy-Toy Taba Grup 4 Lü Eğitim Seti

Bebeğiniz için,

  • İlk 50 Sözcük,
  • İlk 50 Hayvan,
  • Bebeğimin İlk Zeka Kartları,
  • İlk 50 Meyve Sebze

Kartları satın alabilirsiniz. Piyasada her bir kutu 20 – 30 TL iken bu dörtlü ürün 57 TL’ye satılmaktadır. Uygun fiyatlı bu kartlar ile bebeğinizi hayvanlar, resimler, sözcükler ve meybe – sebzelerle tanıştırabilirsiniz. Bebeğinizin zihinsel gelişimi ve el – göz koordinasyonunu sağlaması için ideal bir üründür. Aynı zamanda bebeğinizle kaliteli vakit geçirebilir, uzun süreler boyunca eğlenebilirsiniz. Bebeğiniz kartlara tepki verdiğinde eviniz şenlenirken siz de mutluluk duyabilirsiniz. Kartları bebeğinize gösterebilir, beşiğine asabilir ya da duvara yapıştırabilirsiniz. Aynı zamanda bu kartları yenidoğan döneminden itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Önerilen Makaleler

Bebeğinize Nasıl Islak Mendil Yapabilirsiniz?

Yeni Ebeveynlere Tasarruf Yaptıracak 10 Öneri

Hayatınızı Kolaylaştıracak 13 Dahi Bebek Ürünü

Uygun fiyatla internet üzerinden alabileceğiniz 10 bebek ürünü


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

Sizin Tepkiniz Nedir?

Komik Komik
0
Komik
Bayıldım! Bayıldım!
0
Bayıldım!
Garip Garip
0
Garip
Sevmedim Sevmedim
0
Sevmedim

0 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seçin
Kişisel Test
Kişiliğe dair bir şey ortaya çıkarmayı amaçlayan sorular dizisi
Basit Test
Bilgiyi kontrol etmek isteyen doğru ve yanlış cevaplı sorular dizisi
Anket
Karar vermek veya görüş belirlemek için oylama yapmak
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz
Liste
Klasik İnternet Listeleri
Geri Sayım Listesi
Klasik İnternet Geri Sayım Listeleri
Açık Liste
Kendi öğenizi gönderin ve en iyi sunum için oy verin
Oylanabilir Liste
En iyi liste öğesine karar vermek için yukarı veya aşağı basın
Fotoyla Anlatım
Kendi resimlerinizi yükleyin ve birşeyler anlatın
Video
Youtube, Vimeo veya Vine Kodları
Ses
Soundcloud veya Mixcloud İçerikleri
Görsel
Fotoğraf veya GIF
GIF
GIF Formatı